Shkarkimet

Shkarkimet

OmegaT

Versionet Zyrtare (ndërtimet e plasuara nga OmegaT projektit)

Hapësira e shkarkimit të Sourceforge Shkarko nga këtu të gjitha versionet zyrtare.
Versionet e rekomanduara për shfrytëzuesit e Windows-it Shkurtesë shkarkimi te versioni 1.7.3 për Windows, me Java JRE të përfshirë. Nëse e përdor Windows-in, kjo tani për tani është versioni "pa dhimbje" e rekomanduar.

Versionet speciale (ndërtimet testuese dhe ndërtimet të plasuara nga kontribuesit tjerë):

Versioni katalan i OmegaT-së 1.4.1 Kontribuuar nga Mikel L. Forcada
Versioni afrikaans i OmegaT 1.3.5 Kontribuuar nga Samuel Murray. Ndërfaqësi i shfrytëzuesit afrikaans - dokumentacioni në anglisht.
Shortcut build Special build contributed by Dmitri Gabinski, with additional keyboard shortcuts.

Softuerët e palëve të treta (esenciale ose të rekomanduara fuqishëm)

Sun Java Windows, Linux, Solaris.
Macintosh OS X Vetëm informatë; Shfrytëzuesit e Mac OS X do të duhet të gjejnë Java Runtime hapësirën tanimë të instaluar.
OpenOffice.org Versioni falas i StarOffice. E aftëson OmegaT për të manipuluar skedarët formatet MS Word, Excel dhe Powerpoint.
bitext2tmx Mjet vijëzimi i palëve të treta për prodhimin e skedarëve të memorieve të përkthimit nga tekstet e trashiguara dhe përkthimet e tyre.